Pentru ca apreciem preocuparea dvs pentru un stil de viata activ si sanatos, sau pentru ca deja sunteti clientul nostru si dorim sa recunoastem increderea acordata, v-am pregatit o multitudine de cadouri valoroase care sa va ajute sa luati o decizie informata sau sa va recompenseze perseverenta in atingerea scopului propus. Dumneavoastra alegeti, noi va oferim cu placere !

Evaluarea Wellness & Analiza Corporala

Pentru ca un om informat este unul puternic, va oferim gratuit posibilitatea de a analiza compozitia parametrilor importanti si de a primi recomandari personalizate acolo unde este cazul. Invitatia este valabila pentru 2 persoane ! Va invitam sa participati in acest proiect international Herbalife de informare a populatiei in legatura cu importanta adoptarii unui stil de viata activ si sanatos. Iata ce vom face ! – CLICK PE FOTO !

Tratament facial complet de testare a gamei SKIN

Locuiti in Bucuresti ? Va doriti un ten radiant ? Va doriti sa incetiniti efectele trecerii timpului ? Va invitam la un adevarat rasfat al tenului ! Incercati acum noua gama profesionista Herbalife SKIN, testata clinic & dermatologic, fara sulfati, parabeni si coloranti, cu rezultate evidente in doar 7 zile ! Invitatia este valabila pentru 2 persoane ! Contactati-ne acum pentru programare ! – CLICK PE FOTO !

VA INVITAM LA CLUBUL DE NUTRITIE !

Va preocupa sanatatea dvs si a celor dragi? Sunteti o persoana curioasa si care doreste sa afle informatii valoroase pentru un stil de viata activ si sanatos ? Doriti sa socializati cu persoane care impartasesc aceleasi preocupari ? Va invitam sa faceti parte din clubul exclusivist al celor carora le pasa cum arata si se simt ! Va invitam in Clubul de nutritie ! Invitatie valabila pentru doua persoane ! Contactati-ne pentru detalii si programare ! – CLICK PE FOTO !

VA INVITAM LA FIT CLUB !

Va place miscarea ? V-ar placea si sa socializati in acelasi timp iar la final sa va puteti reinnoi pe loc rezervele de energie si hidratare ? Dar sa va monitorizati saptamanal progresele wellness ? Va invitam la FIT CLUB ! Primele 2 sedinte sunt CADOUL NOSTRU ! Invitatie valabila pentru doua persoane ! Contactati-ne pentru detalii si programare ! – CLICK PE FOTO !

PROGRAMUL BONUS DE LOIALITATE

Acest program este doar o prima etapa a beneficiilor oferite de catre consultantii nostri ! Va bucurati de produsele noastre, experimentati starea de bine, acumulati puncte, le transformati in produse si … repetati ! Mai mult chiar ! Un extra bonus pentru fiecare recomandare finalizata cu o achizitie ! Pentru ca dorim sa rasplatim loialitatea clientilor nostri ! Contactati-ne acum pentru detalii !

PROGRAMUL AMBASADOR

Va place sa ajutati si alti oameni dragi dvs sa se simta si sa arate extraordinar ? Impartasiti de obicei experientele placute cu cei din jur ? Doriti sa fiti recompensati in plus si sa accesati urmatoarea etapa a beneficiilor noastre generoase ? Participati in programul Ambasador ! Ajutati-ne sa ajutam ! Contactati-ne acum pentru detalii ! CLICK PE FOTO !