Pentru ca dorim sa luati o decizie avizata in demersul dvs pentru un stil de viata activ si sanatos imbinat cu o nutritie de calitate, mai jos sunt cateva informatii relevante despre noi, compania noastra si motivele concrete pentru care suntem siguri ca veti face cea mai buna alegere cu Herbalife.

ISTORIA NOASTRA CU HERBALIFE

Suntem Florina & Florin Vacarescu, alaturi de Herbalife din anul 2001, initial in calitate de clienti si ulterior de distribuitori independenti si in toti acesti ani am parcurs multiple etape de instruire la nivel international, national si local dedicate toate stilului de viata activ si sanatos, nutritiei de calitate si marketingului. Avem expertiza, rezultatele si determinarea necesare sa va ajutam in demersul dvs legat de controlul greutatii, slabire, modelare corporala, pentru o nutritie interna si externa de calitate, imbunatatirea nivelului de energie cu ajutorul solutiilor nutritive de top Herbalife. Va doriti sa va simtiti si sa aratati mai bine ? Suntem aici sa va ajutam ! Completati formularul de contact !

HERBALIFE IN CIFRE & FAPTE

Herbalife este o companie globala de nutritie infiintata in 1980, prezenta pe toate continentele in mai mult de 90 de tari, ale carei produse de nutritie interna si externa sunt distribuite exclusiv prin intermediul a peste 3 milioane de Membri si Distribuitori Independenti Herbalife catre mai mult de 150 de milioane de clienti. Cotata la bursa NYSE din New York (HLF), cu o cifra de afacere de peste 7,8 miliarde de usd in 2014 , Herbalife este una dintre cele mai mari si cunoscute companii de nutritie din lume. Produsele sale sunt formulate stiintific de catre medici specialisti de top recunoscuti la nivel mondial si rezultatele confirmate prin 12 studii clinice diverse. CLICK PE FOTO !

BENEFICIILE CLIENTULUI HERBALIFE

Paginile www.slabestesitu.ro abunda de informatii, detalii, rezultate, cifre si fapte menite toate sa va ajute sa luati o decizie in cunostinta de cauza si sa aveti incredere atat in produsele noastre cat si in consultanta permanenta oferita de noi inainte, in timpul si dupa programul personalizat nevoilor si posibilitatilor dvs . Va invitam sa studiati toate aceste beneficii detaliate in pagina Cadoul Tau si, foarte important, sa retineti ca Rezultatul dvs este Misiunea noastra ! Veti deveni astfel si dvs parte a brandului Herbalife si impreuna vom putea duce mai departe nutritia de calitate in casele semenilor nostri !

CALITATE GARANTATA DE LA SAMANTA LA CLIENT

De la Samanta la Client, calitatea produselor Herbalife este monitorizata permanent si garantata pentru o satisfactie deplina si rezultate certificate ! Compania noastra are cel mai avansat sistem de control al calitatii, identitatea si puritatea materiilor prime folosite in produsele Herbalife® sunt verificate de catre companie si laboratoarele din întreaga lume cu care colaboram, inainte ca acestea sa fie folosite in produsele noastre. CLICK PE FOTO !

VA INVITAM SA COMPLETATI FORMULARUL DE CONTACT PENTRU A VA OFERI POSIBILITATEA DE A DEGUSTA ACESTE SOLUTII NUTRITIVE , A INTELEGE FOARTE EXACT NEVOILE SPECIFICE ALE CORPULUI DVS SI A PERSONALIZA SOLUTIILE CELE MAI POTRIVITE NEVOILOR DVS ZILNICE!
VA ASTEPTAM CU PLACERE! INTALNIREA ESTE GRATUITA!