Episod intro blog

Demaram acum, prin intermediul blogului www.nutritiedetop, publicarea unei serii de episoade care vor contine informatii relevante si valoroase pentru atingerea si / sau mentinerea unui nivel de sanatate optim.
Specialistii sunt de acord ca, in acest demers, 20% depinde de activitatea fizica regulata si 80% de modul in care ne alimentam zilnic. Obiceiurile alimentare tin in egala masura de obisnuintele proprii dar si de nivelul de informare si intelegere a nevoilor nutritionale ale corpului nostru.

Pentru ca, din pacate, nu intotdeauna stim de ce avem realmente nevoie in fiecare zi, precum si de ce anume sa ne ferim cand vine vorba de hrana zilnica, informatiile pe care le vom prezenta in continuare vor fi cu adevarat utile tuturor celor care vor sa stie mai mult pentru a proteja eficient sanatatea lor si a celor dragi.

Va invitam sa aflati, pe parcursul episoadelor viitoare, care sunt nutrientii de care avem nevoie si sursele de unde ii putem procura, modul cel mai sanatos in care trebuie sa-i oferim corpului, cum sa intelegem etichetele alimentelor si de ce anume sa ne ferim cand facem cumparaturi, retete delicioase si echilibrate nutritiv, recomandari de suplimentare a nutritiei zilnice si in general orice informatie care ne ajuta sa ne simtim mai bine si sa aratam mai bine.

Va dorim deci vizionare placuta si speram ca prin intermediul acestui blog intrebarile dvs vor primi raspunsul asteptat.

In final va amintim ce spunea Hipocrat – cel considerat parintele medicinei – cu aproape 2500 de ani in urma : “Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca desi aproape toti se nasc cu ea”.

Nu va numarati si dvs printre acestia!

Noi va informam, dvs decideti!

Din dragoste pentru sanatate, va uram tot binele din lume si oricand veti dori sa ne contactati va invitam sa o faceti si noi va vom raspunde cu cea mai mare placere.
Consultanti wellness

Florina & Florin Vacarescu