Va propunem solutii inovatoare, formulate stiintific si testate clinic, fara parabeni, sulfati sau coloranti, pentru o hranire si protectie completa a tenului, pielii si parului, prin gamele de nutritie externa Herbalife ! Detalii teste clinice gama SKIN :
*Testat clinic pe subiecti pentru a evalua gradul de asprime al pielii cu Visioscan şi Rverse Photo Engineering la intervale de 0, 7 si 42 zile.
**Produs testat pe subiecti pentru a evalua netezimea, catifelarea, stralucirea si luminozitatea, masurate pe o scara de evaluare vizuala, la intervale de 2, 4 si 7 zile.
100% dintre subiecti au aratat o imbunatatire a netezimii, catifelarii, stralucirii si luminozitatii pielii după 7 zile, iar 97% au aratat o imbunatatire a luminozitatii pielii după 7 zile.
***Testata pe subiecti, masurand nivelul de hidratare al pielii la intervale de 8 ore. Pielea a 100% dintre subiecti a aratat un nivel dublu de hidratare al pielii fată de referintă după 8 ore.

Noua gama de ingrijire completa a tenului – Herbalife SKIN

Cu peste 15 vitamine şi plante, gama noastră de produse de îngrijire a pielii cu rezultate in 7 zile, îmbunătăţeşte aspectul tenului cu amestecul nostru unic de vitamina B3, vitaminele antioxidante C şi E, aloe vera şi alte substanţe vegetale. Herbalife SKIN nu conţine sulfaţi*, nu conţine parabeni adăugaţi şi a fost testată dermatologic. Va invitam sa studiati toate produsele din gama, compozitia, beneficiile si modul simplu de folosire – CLICK PE FOTO !

Gama de ingrijire completa corp si par – Herbal Aloe

Testata clinic, fara sulfati, parabeni si coloranti, gama de produse Herbal Aloe cu note revigorante de floare de lamai si pepene galben, contine printre altele vitamina E din uleiul de masline ce hidrateaza, protejeaza si hraneste pielea, unt de Shea pentru elasticitate, Aloe Vera cu proprietati calmante, saruri marine pentru relaxare si musetel pentru curatare. Va invitam sa studiati toate produsele din gama, compozitia, beneficiile si modul simplu de folosire – CLICK PE FOTO !