Cautati solutii eficiente de sustinere a efortului si de refacere rapida dupa antrenamente ? Cautati solutii sanatoase de energie, refacere a echilibrului hidric si a nivelului de electroliti pe parcursul zilei ? Dar solutii sanatoase de gustari delicioase & bauturi sanatoase intre mese, pentru a evita surplusul de greutate sau pentru a sustine un program de slabire eficient si definire musculara ? Iata ofertele noastre !

Noua gama completa pentru sportivi – Herbalife24

Cu 5 produse in gama, Herbalife24 acopera toate nevoile nutritive ale sportivilor profesionisti sau ale persoanelor active fizic, inaintea, in timpul si dupa antrenamentele sau competitiile sportive. Fiecare lot este testat riguros pentru depistarea substanțelor interzise de către organizații precum Agenția Anti-Doping din Statele Unite ale Americii – USADA sau de National Sanitaton Foundation (NSF), in calitate de organizație independentă acreditata, care testeaza si certifica produse la nivel international. Marca NSF Certified for Sport® asigura ca produsele au fost testate calitativ – CLICK PE FOTO !

Gustari sanatoase

Pentru un control eficient al greutatii corporale si un nivel optim de energie, nutritionistii sustin ca avem nevoie de 3 mese principale si 2 gustari sanatoase pe zi ! Solutiile Herbalife de gustari sanatoase, dulci sau sarate, reprezinta o alegere potrivita, cu aport caloric minim, fara grasimi trans nocive, cu un continut bogat de proteine, vitamine si nutrienti, delicioase la gust si intotdeauna la indemana – CLICK PE FOTO !

Bauturi sanatoase & Suplimente energie

Fie ca este vorba despre sustinerea unei digestii normale, a nivelului de energie constant pe parcursul zilei sau despre mentinerea vigilentei si combaterea surmenajului, bauturile sanatoase si suplimentele pentru energie Herbalife reprezinta solutia ideala pentru hidratarea corecta a corpului si alternativa perfecta la bauturile ambalate din comert care sunt adevarate bombe calorice ! Delicioase la gust, usor de preparat si echilibrate nutritiv produsele noastre contribuie decisiv la o stare de vitalitatea maxima ! – CLICK PE FOTO !