Fie ca este vorba despre recomandari de exercitii fitness de la sportivele noastre de top, sfaturi de sanatate de la medicii Herbalife sau recomandari alimentare de la nutritionistii nostri, va invitam sa va bucurati de toate aceste video recomandari valoroase.

Sfatul medicului Herbalife pentru o sanatate optima !

CDr. Luigi Gratton M.D., M.P.H., membru al Comitetului Consultativ in Nutritie Herbalife alaturi de alti 25 de medici de prestigiu (http://company.herbalife.com/nab ), absolvent al facultatii de medicina publica de la UCLA si al studiilor de Doctorat la Mount Sinai Medical School New York si specializat in nutritie clinica David Geffen School of Medicine la UCLA , ne ajuta sa intelegem ce trebuie sa facem pentru a ne pastra cea mai mare comoara a noastra – SANATATEA ! Vizionare placuta ! – CLICK PE FOTO !

Ne mandrim cu sportivii nostri ! Iata marturiile lor !

La nivel mondial peste 130 de sportivi de top au ales nutritia celulara Herbalife (http://sports.herbalife.com/ ) ! In Romania suntem mandri sa-i avem alaturi pe Anca Bucur – dubla campioana mondiala fitness, Ciprian Balanescu – multiplu campion triatlon, Andreea Asoltanei & Ionela Lehaci – echipaj dublu vasle si recent legenda fotbalului romanesc GICA HAGI si echipa sa FC VIITORUL ! Iata marturiile lor ! – CLICK PE FOTO !

Sa facem miscare cu Miss Fitness Universe – Anca Bucur !

Anca Bucur, antrenor si consultant in fitness, este singura romanca dublu medaliata in cadrul concursului mondial de fitness “Miss Fitness Universe”, organizat in Miami – USA. A ales Herbalife pentru o performanta sportiva maxima si acum impartaseste cu noi toti cateva recomandari de exercitii fizice ce pot fi facute in confortul locuintei noastre Vizionare placuta ! – CLICK PE FOTO !